opc_loader

Wensenlijst

      Met een gerust hart genieten
Wij gebruiken alleen de allerbeste kwaliteit chocolade en werken al sinds 1995 samen met de wereldbekende chocolade van Barry Callebaut. De Callebaut chocolade wordt geleverd in ons atelier in de vorm van blokken en in de vorm van calletjes. Met deze grondstoffen vullen wij onze drie chocolademachines, waarna onze enthousiaste collega's uit het atelier de leukste en lekkerste handgemaakte creaties voor u maken.
De chocolade die wij gebruiken wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program (QPP) van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. 


Door te kiezen voor Callebaut® helpt u het levensonderhoud van de boeren te verbeteren
Heerlijke chocolade heeft heerlijke cacaobonen nodig. Door te kiezen voor Callebaut® Finest Belgian Chocolate kiest u voor een heerlijke smaak en u kiest ervoor om de plaatselijke cacaoboeren in West-Afrika te steunen: voor elk blok of elke verpakking die u koopt, wordt er een deel opnieuw geïnvesteerd in opleiding van de boeren en in gemeenschapsprojecten - in samenwerking met de Cocoa Horizons Foundation.

De Cocoa Horizons Foundation is actief in Ivoorkust, Ghana en Tanzania en richt zich op twee belangrijke pijlers om de uitdagingen aan te kaarten en om echte vooruitgang te boeken: productiviteit en gemeenschap.


Zo kunt u met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!