opc_loader

Wensenlijst

 
 


Workshops
Op zoek naar een leerzaam, creatief en lekker uitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Samen met collega’s, familie, vrienden, wie dan ook, kunt u bij ons terecht voor een workshop bonbons maken of bouwen met chocolade!
In onze chocolaterie gaat u +/- 2,5 uur lang aan de slag met het maken van bonbons of een chocolade bouwwerk. Na ontvangst met koffie, thee en chocolade volgt een korte uitleg over onze chocolade walhalla. Daarna gaat u zelf aan de slag. Onder leiding van een chocolatier en een assistente maakt u bonbons of een chocoladebouwwerk.

Meer informatie? Scroll verder!


Bonbon workshop
Met behulp van verschillende ingrediënten kunt u uw eigen smaak vulling bepalen en maken voor uw bonbon. U kunt het zo gek niet bedenken, alles ligt in uw handen. Wanneer u de vulling hebt gemaakt, kunt u deze gaan verwerken tot een echte bonbon, om vervolgens als kers op de taart, uw bonbon nog mooi te versieren. U gaat na een aantal gezellige en leerzame uurtjes met een flinke hoeveelheid bonbons, welke u zelf heeft gemaakt, de deur uit.

Chocolade workshop
Tijdens de chocolade workshop gaat u “bouwen” met chocolade. Laat uw fantasie er op los en maak uw eigen chocolade kunstwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Met behulp van uitleg van onze chocolatier kunt u uw idee gaan uitwerken. Na het “bouwen” van uw kunstwerk, kunt u uw creatie gaan versieren. U gaat na twee creatieve, gezellige en leerzame uurtjes bezig te zijn geweest, met uw chocolade kunstwerk naar huis!

Aanvangstijden workshops:
Iedere zaterdag om 10:00 uur en 13:30 uur.
Andere dagen of tijden in overleg.

Kosten per persoon:
€42,50 inclusief thee/koffie en onbeperkt snoepen.

Cursusduur en deelnemers:
+/- 2,5 uur en maximaal 18 deelnemers.


Hygiëne
Alle cursisten krijgen voorafgaand aan de workshop een haarnetje, een schort en plastic schoentjes i.v.m. hygiëne. Gelieve sieraden af te laten. 

Allergiën
Onze producten kunnen sporen bevatten van noten, soja, lactose en gluten. 


Interesse?
Vul hieronder ons contactformulier en vermeld duidelijk op welke datum en met hoeveel mensen u een workshop wilt volgen.
Na ontvangst van uw formulier nemen wij contact met u op.

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien