top of page

ONS CHOCO CAFEE

Welkom bij het Choco Cafee van 't Doosje van Lobs, een heerlijke nieuwe toevoeging aan het hart van Brielle sinds april 2023. Gelegen recht tegenover onze chocoladewinkel in de Vischstraat, biedt ons gezellige cafee een unieke culinaire ervaring die geheel in het teken staat van chocolade.

In deze zoete oase nodigen we u uit om te genieten van een breed assortiment aan lekkernijen. Of u nu komt voor een kopje koffie of thee, een verrukkelijk gebakje, exclusieve chocoladecreaties of een smakelijke lunch, bij ons vindt u het allemaal onder één dak. Onze passie voor chocolade, die al meer dan 25 jaar de kern vormt van 't Doosje van Lobs, komt tot leven in elke hap en slok die we serveren.

Ons Choco Cafee is de nieuwste aanvulling op onze unieke combinatie van chocoladewinkel en chocolaterie. Hier kunt u in alle rust genieten van onze ambachtelijke creaties, gemaakt met de finest Callebaut chocolade in onze eigen chocolaterie. De warme, ontspannen sfeer en de geur van verse chocolade maken uw bezoek tot een onvergetelijke ervaring!

High Choc

Bij ons kunt u ook genieten van onze exclusieve High Choc, een feestelijke verwennerij. Voor slechts €29,50 per persoon serveren we een verfrissend welkomstdrankje, gevolgd door een selectie van hartige en zoete lekkernijen, vergezeld van diverse smaken thee. Deze bijzondere ervaring is op verzoek aan te passen aan verschillende dieetwensen, waaronder vegetarisch, veganistisch of allergievriendelijk.

 

Reserveren

Voor de High Choc vragen we u vriendelijk om vooraf te reserveren, zodat we u optimaal kunnen verwelkomen. Reserveren kan telefonisch via 0181-410434 of via email info@hetdoosje.nl. Voor een regulier bezoek aan ons cafee hanteren we een vrije inloop en houden we geen tafels gereserveerd. Zo bent u altijd welkom om spontaan binnen te lopen en te genieten van al het lekkers dat we te bieden hebben.

20240610_143918.jpg
bottom of page