top of page
greatest_workshop_chocolate.jpg

WORKSHOPS

Op zoek naar een leerzaam, creatief en lekker uitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Samen met collega’s, familie, vrienden of wie dan ook kunt u bij ons terecht voor een workshop waar u uw eigen bonbons maakt of een workshop bouwen met chocolade!

Een workshop volgen? Bel onze winkel
(0181 410434) voor de beschikbaarheid.

In onze chocolaterie gaat u +/- 2,5 uur lang aan de slag. Na ontvangst met koffie, thee en chocolade volgt een korte uitleg over onze chocolade walhalla. Daarna gaat u zelf aan de slag onder leiding van onze chocolatiers.

 

Tijdens de workshop gaat u experimenteren met verschillende smaken. Laat uw fantasie er op los en maak de lekkerste en gekste combinaties. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Met behulp van uitleg van onze chocolatier kunt u uw idee gaan uitwerken. U gaat na een creatieve, gezellige en leerzame workshop met een goed gevulde doos bonbons of eigen chocolade kunstwerk naar huis!

Image by Pablo Merchán Montes

ONZE WORKSHOPS

Wij bieden verschillende soorten workshops aan.

BONBON WORKSHOP

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met het maken van uw eigen bonbons. U kunt kiezen uit allerlei smaken en kunt zelf de lekkerste combinaties maken!

CHOCOLADE WORKSHOP

Gedurende de chocolade workshop gaat u een prachtig chocolade kunstwerk maken. U gaat uw werk zelf bouwen en mag het daarna naar eigen smaak decoren!

IMG-20200301-WA0012.jpg

ALGEMENE INFORMATIE

Aanvangstijden workshops:

Iedere eerste zaterdag van de maand om 10:00 uur en 13:30 uur. Andere dagen of tijden in overleg.

 

Kosten per persoon:

€42,50 inclusief thee/koffie en onbeperkt snoepen.

 

Cursusduur en deelnemers:

+/- 2,5 uur en maximaal 18 deelnemers.

 

Hygiëne:

Alle cursisten krijgen voorafgaand aan de workshop een haarnetje, een schort en plastic schoentjes i.v.m. hygiëne. Gelieve sieraden af te laten.

 

Allergieën:

​Onze producten kunnen sporen bevatten van noten, soja, lactose en gluten.

Homemade Chocolate Truffles

Wat vinden onze klanten?

Wij hebben met collega's een workshop bonbons maken gedaan. Dit is echt heel erg leuk. Vriendelijke dames die duidelijk uitleg geven. En de chocolade is heerlijk. Echt een aanrader!

bottom of page